Main Content

Naplnil sa ich čas? Títo dvaja hráči zrejme čoskoro opustia Seattle

sobota, 15. január 2022 10:57 | Autor: Róbert Kalnický

Seattle Kraken
Seattle Kraken | zdroj: TaSR

Seattle Kraken zaostáva v tejto sezóne za očakávaniami. Nováčik profiligy zrejme doplatí na slabší úvod a do play-off sa tento rok nepozrie. Krakeni sa aktuálne nachádzajú na predposlednom mieste Západnej konferencie a nič nenasvedčuje tomu, že by mali poskočiť vyššie.

Práve z tohto dôvodu sa čoraz viac začína špekulovať o výmene ich hráčov pred Trade Deadline. U ostatných klubov vzbudzuje záujem minimálne duo Calle Järnkrok a Chris Driedger.

Takmer celú svoju zámorskú kariéru strávil tento 30-ročný útočník v organizácii Nashvillu. Dres po prvý raz zmenil pred týmto ročníkom, keď si ho v expanznom drafte vybral Seattle Kraken. Zdá sa však, že sa v Seatlli dlho neohreje. Pred Trade Deadline ho nováčik profiligy pravdepodobne ponúkne ostatným tímom. 

Chris Driedger sa po vydarenom pôsobení na Floride mal stať jednou z tvárí organizácie Krakenov. Žiaľ, nepodarilo sa. 27-ročný gólman plní rolu dvojky za Nemcom Grubauerom. Na konte má len 10 štartov, v ktorých má žalostnú 89,6-percentnú úspešnosť zákrokov. Pred Trade Deadline s najväčšou pravdepodobnosťou Seattle opustí. Medzi záujemcami o jeho služby sú Washington Capitals, Edmonton Oilers či Colorado Avalanche.