Main Content

Elliotte Friedman: Tieto dva tímy sa oplatí sledovať pred Trade Deadline!

štvrtok, 13. január 2022 12:42 | Autor: Róbert Kalnický

Gabriel Landeskog
Gabriel Landeskog | zdroj: TASR

Hoci je uzávierka prestupov v kanadsko-americkej NHL naplánovaná až 21. marec, už dnes sledujeme viacero prestupových špekulácií ohľadom veľkých hviezd. Dá sa očakávať, že v následujúcich dňoch sa opäť rozpúta kolotoč zaujímavých prestupov.

Elliotte Friedman zo Sportsnet tvrdí, že počas tohto obdobia je zaujímavé sledovať najmä dva tímy: ,,Sú dve mužstvá, ktoré sú spájané takmer s každou špekuláciou. Carolina a Colorado," uviedol renomovaný novinár v najnovšej časti 32 Thoughts.

Oba tímy patria k lídrom v svojich konferenciách a v play-off by nemali chýbať. Hurricanes budú v závere prestupového obdobia chcieť posilniť útok. Očakáva sa, že podpíšu zmluvu s nejakým krídelníkom do elitných dvoch formácií, aby ešte zvýšili konkurenciu v už i tak hviezdami prešpikovanom útoku.

Colorado bude chcieť posilniť brankársky post. Darcy Kuemper nie je posilou, v akú v Denveri dúfali. V posledných dňoch sa s prestupom k Lavínam spája mena Careyho Pricea. Legenda Montrealu by mohla byť posledným dielom do skladačky v tíme, ktorý má získať Stanley Cup. V hre príchod aj iného kanadského gólmana, Marca-André Fleuryho.

Suma sumárum, jedna sa o dva celky, ktoré patria k ašpirantom na zisk pohára. Sú ochotné ísť all-in, takže sa dá očakávať, že v marci na prestupovom trhu rozpútajú peklo.