Main Content

Kto bude chcieť problémového útočníka? V hre o Evandera Kanea sú traja záujemcovia

pondelok, 10. január 2022 09:03 | Autor: Róbert Kalnický

Evander Kane
Evander Kane | zdroj: TASR

San Jose Sharks stratilo trpezlivosť a s problémovým útočníkom Evanderom Kaneom rozviazalo zmluvu. 30-ročný kanadský forward si tak môže hľadať nový angažmán. 

Podľa Elliottea Friedmana sú v hre o tohto forwarda tri mužstvá. Prvým tímom, ktorý by mohol mať interes je Nashville Predators. Preds sú vo forme a patria k najlepším tímom v Západnej konferencii. Hoci majú v útoku kvalitu, bodujúce krídlo do prvých dvoch formácií by sa im mohlo hodiť.

Druhou organizáciou, ktorá by sa mohla stať novým domovom Kanea, je Boston Bruins. V mužstve Medveďov by mohol zapadnúť do druhého útoku a spolu s Taylorom Hallom by vytvoril elitné duo. Navyše, ak by sa spojil s Bradom Marchandom, bolo by zaujímavé sledovať reakcie ich súperov. S Boston treba určite rátať.

Tretím tímom, ktorý prejavuje záujem je Anaheim Ducks. Mužstvo Anaheimu je príjemným prekvapením. Posila v podobe Kanea pred play-off by mohla byť skvelá. Navyše, manažéri Káčerov tohto útočníka veľmi dobre poznajú zo vzájomných meraní síl proti San Jose.