Main Content

Je reálne spojenie Milan Škriniar-Tottenham Hotspur?

sobota, 8. január 2022 09:37 | Autor: Jakub Vaverka

Milan Škriniar
Milan Škriniar | zdroj: TASR

Slovenský stopér Milan Škriniar patrí medzi najžiadanejších stopérov vo futbalovom svete. Meno nášho obrancu ostáva naďalej spájané s možným odchodom do Premier League.

Milan Škriniar je defenzívnym pilierom Interu Miláno, s ktorým v uplynulom ročníku získal taliansky titul v Serie A. Slovenský stopér bol jednou z hlavných opôr tímu Antonia Conteho, ktorý sa vrátil na futbalový trón.

Conte však po sezóne odišiel, pričom momentálne trénuje londýnsky Tottenham. A práve tam pramení pôvod spojenia Spurs - Škriniar, o ktorom sa predovšetkým vo Veľkej Británii písalo už koncom minulého kalendárneho roka.

Milan Škriniar
Milan Škriniar | zdroj: TASR

Antonio Conte je veľkým fanúšikom slovenského stopéra, ktorý má platnú zmluvu na San Sire do roku 2023, ale v prípade zaujímavej ponuky by sa zmene prostredia nebránil. Tottenhamu by sa navyše nový stopér v honbe za TOP 4 Premier League hodil.

Trhová čiastka nášho obrancu sa podľa portálu Transfermarkt pohybuje na úrovni 65 miliónov eur. Kvalitu na Premier League rozhodne má, pričom pod Contem by sa mohol hráčsky naďalej posúvať, tak, ako tomu bolo v Interi. Čierno-modrí, ktorí sú na čele Serie A, ale o možnom odchode jednej zo svojich najväčších opôr príliš počúvať nechcú.