Main Content

Nie je im dostatočne dobrý? Vedenie Montrealu zvažuje výmenu ikony klubu

streda, 5. január 2022 10:54 | Autor: Róbert Kalnický

Carey Price
Carey Price | zdroj: TASR

Problémy Careyho Pricea sú veľké, kanadská hviezda Montrealu Canadiens v prebiehajúcom ročníku ešte do súťažného zápasu nenaskočila, a jeho budúcnosť v kádri finalistu uplynulého ročníka sa zdá byť neistá.

Nedávno internet obehla fotografia, kde Price v korčuľoval, avšak nie v brankárskej výstroji. Odvtedy márne priaznivci Canadiens čakajú na nejakú novú správu ohľadom 34-ročného gólmana. S tímom sa do tréningového procesu nezapojil. Po zmene vo vedení Habs sa začínajú objavovať špekulácie, že Price už medzi tri žrde kanadského tímu nenastúpi.

Informoval o tom renomovaný novinár Elliotte Friedman v podcaste 32 Thoughts. Podľa jeho slov na Pricea čakajú rozhovory ohľadom toho, čo bude pre jeho kariéru najlepšie. Price má pred sebou ešte štvorročnú zmluvu, počas ktorej si každoročne prilepší o 10,5 milióna amerických dolárov, takže jeho presun v súťažnom období sa zdá byť nereálny.

Avšak, ak Price naskočí v tomto ročníku do nejakých zápasov, v medzisezónnom období môže byť zaujímavým artiklom. Interes o služby tohto Kanaďana majú Vancouver Canucks, Edmonton Oilers či Colorado Avalanche.