Main Content

Real Madrid to má premyslené geniálne. Môžu prísť 3 superhviezdy zadarmo

streda, 15. december 2021 08:35 | Autor: Jakub Vaverka

Paul Pogba, Real Madrid
Paul Pogba, Real Madrid | zdroj: TASR

Prezident Realu Madrid Florentino Perez je kontroverzná postava, ale nikto mu nemôže odoprieť to, že pre Biely Balet chce vždy to najlepšie. Aktuálne má Perez premyslený geniálny ťah na letné prestupové obdobie. 

Real Madrid, rovnako ako všetky športové kluby, prišiel počas pandémie koronavírusu o značné finančné príjmy. Preto, aj keď sa to možno niektorým fanúšikom nezdá, kráľovský veľkoklub musí šetriť. Ono, keď sa podrobne zameriate na transferovú politiku Los Blancos, Madridčania šetria už niekoľko prestupových období. 

To, čo chystá Florentino Perez na leto 2022 sa dá prirovnať k činnosti, ktorou sa v lete 2021 prezentovalo francúzske PSG. Perez si vyhliadol tri svetové megahviezdy, ktoré chce získať na Santiago Bernabeu zadarmo.

Florentino Perez, Real Madrid
Florentino Perez, Real Madrid | zdroj: TASR

Jedná sa o Kyliana Mbappého z Parížu Saint-Germain, ktorý nechce podpísať novú zmluvu s PSG, pričom v minulosti dal jasne najavo, že Real je jedným z jeho snov. Potom je tu nemecký stopér Antonio Rudiger, ktorému končí kontrakt v Chelsea. Rudiger si chce značne finančne prilepšiť, na čo mu The Blues nechcú prikývnuť.

Rudigera Real Madrid láka, pričom je schopný ho aj zaplatiť. Tým, že za prestup by Los Blancos nemuseli nič platiť, mohli by byť štedrejší pri podpise zmluvy. A do tretice, je tu Paul Pogba. Reprezentant Francúzska, ktorý je síce hráčom Manchestru United, ale od leta bude taktiež voľným futbalistom.Pogba sa zrejme s United nedohodne na predĺžení, pričom Real ho monitoruje už niekoľko rokov.

Mbappé, Rudiger, Pogba. Útok, obrana aj záloha. Tri veľké mená, tri veľké posily. Cena? Nula eur. Prezident Realu Madrid Florentino Perez si veľmi jasne uvedomuje, o čo hrá. Ak sa mu podarí dotiahnuť do španielskej metropoly všetkých troch, bude to dôkazom jeho výbornej manažérskej práce.