Main Content

Hlasy po zápase Slovan - PAOK: Boli sme ustráchaní, chýbala kvalita

piatok, 26. november 2021 06:39 | Autor: TASR

Vladimír Weiss st.
Vladimír Weiss st. | zdroj: TASR/Pavel Neubauer

Bratislava 25. novembra (TASR) - Futbalisti Slovana Bratislava remizovali vo svojom piatom zápase v F-skupine Európskej konferenčnej ligy s PAOK Solún 0:0. V tabuľke majú "belasí" 8 bodov rovnako ako grécky tím a o tom, kto doplní už istého postupujúceho FC Kodaň, sa rozhodne o dva týždne. Prinášame vám pozápasové reakcie z oboch táborov. 

hlasy po zápase: /zdroj: RTVS a TASR/

Razvan Lucescu, tréner PAOK-u: "Hrali sme proti kvalitnému súperovi, ktorý hral doma, oba tímy mohli rozhodnúť. Boli sme o niečo lepší, mali sme aj šance, no nepodarilo sa nám skórovať. O postupujúcom sa rozhodne v poslednom kole. Myslím si, že to máme vo svojich rukách, musíme dať viac gólov ako Slovan. Ich nečaká s Kodaňou ľahký zápas, tieto dva tímy majú veľkú kvalitu a nič nenechávajú na náhodu. Musíme hrať s odhodlaním, aby sme dosiahli náš cieľ."

Vladimír Weiss st., tréner Slovana: "Bol to ťažký zápas aj v hlavách. Chceli sme vyhrať, no museli sme hrať rozumne a neotvoriť hru. Mali sme jednu-dve pološance. Boli sme vpredu trochu ustráchaní, nemali sme sviežosť a silu dať gól. V obrane to bol veľmi dobrý výkon. Čisté konto je výborné, škoda, že sa nám nepodarilo streliť gól. Chlapcov chcem pochváliť za výkon i odhodlanie, trochu tam chýbala kvalita."

Jurij Medveděv, obranca Slovana: "Škoda nevyužitej šance na konci prvého polčasu. Chcel som to dať na zadnú tyč, chýbalo pol metra. Bol to ťažký zápas, PAOK hral dobre. Odviedli sme kvalitnú robotu, makali sme, v závere nám trochu došli sily."

Vladimír Weiss ml., stredopoliar Slovana: "Vedeli sme, akú ma PAOK kvalitu na lopte. Nechceli sme ísť do pressingu. Veľmi dobre sme vykrývali priestor a k ničomu vážnejšiemu sme ich nepustili. Išli sme do zápasu s tým, že chceme vyhrať. Napriek remíze stále žijeme až do posledného kola."