Main Content

Xavi poprel špekulácie o Augerovi: Rozprávali sme sa

nedeľa, 21. november 2021 14:37 | Autor: TASR

Sergio Agüero
Sergio Agüero | zdroj: FC Barcelona Instagram

Barcelona 21. novembra (TASR) - Španielsky futbalový tréner Xavi Hernandez poprel informácie o tom, že Sergio Agüero pre problémy so srdcom ukončí kariéru. V sobotu sa objavili špekulácie, že tridsaťtriročný futbalista má odchod na predčasný dôchodok oznámiť budúci týždeň počas tlačovej konferencie.

"To, čo sa dostalo von, nie je pravda," povedal legendárny hráč Barcelony. "Rozprávali sme sa, je pokojný a šťastný. Požiadal som ho, aby sa vrátil, keď sa bude cítiť dobre."

Informácie o ukončení kariéry dementoval minulý týždeň aj samotný futbalista: "Riadim sa odporúčaniami klubových lekárov, podstupujem liečbu, testy a sledujem svoj pokrok v trojmesačnom intervale. Vždy som pozitívny," napísal Agüero na sociálnej sieti twitter.

Pred troma týždňami ho museli hospitalizovať pre problémy s dýchaním, ktoré mal počas ligového zápasu s Alavesom. Striedal už v prvom polčase, pričom sa sťažoval na bolesť v hrudníku a hneď putoval do nemocnice na vyšetrenie. Po desiatich úspešných rokoch v Manchestri City prestúpil tridsaťtriročný hráč do Barcelony len toto leto. Informácie priniesla agentúra dpa.