Main Content

Real Madrid loví v Liverpoole. Nie však v hráčskom kádri

pondelok, 25. október 2021 08:00 | Autor: Jakub Vaverka

Real Madrid
Real Madrid | zdroj: TASR

Real Madrid neustále pracuje na skvalitnení svojho fungovania, pričom aktuálne sa Merengues zamerali na dôležitý kúsok skladačky anglického Liverpoolu. Nejedná sa však o futbalistu, čo môže byť jemne prekvapivé. 

Denník The Athletic píše, že Real Madrid chce do svojich služieb získať športového riaditeľa Liverpoolu FC Michaela Edwardsa. Edwards je zaujímavou postavou, ktorá nie je príliš na očiach, ale v zákulisí sa jedná o jedného z najdôležitejších mužov na Anfield Road.

Kredit za to, že Liverpool FC v uplynulých rokoch vyhral Ligu majstrov aj Premier League, ide určite aj jemu, pretože bol pri stavbe súčasného úspešného tímu. Biely Balet vie, že takto šikovný človek by sa mu istotne hodil, predovšetkým v čase, kedy Real pomaly, ale isto prechádza prestavbou a bude potrebné vybrať správne posily.

Novinári z The Athletic naznačili, že Edwards by mohol na konci tohto ročníka skončiť na Anfield Road a začať novú výzvu, pričom práve na to má údajne čakať Real Madrid. Zainteresované strany situáciu doposiaľ nekomentovali.