Main Content

Sterling môže odísť za 80 miliónov. Záujem majú Barcelona a Newcastle

utorok, 19. október 2021 08:39 | Autor: Jakub Vaverka

Raheem Sterling
Raheem Sterling | zdroj: TASR

Anglický futbalista Raheem Sterling by čoskoro mohol zmeniť dres. Nie je spokojný s tým, že v Manchestri City nepatrí medzi hráčov prvého sledu. Na stole vraj má viacero zaujímavých ponúk.

Raheem Sterling dal jasne najavo, že ak by sa našiel zaujímavý klub, kde by hrával pravidelne, nemal by problém s odchodom z Manchestru City. Anglický majster si z prípadného Sterlingovho konca ťažkú hlavu nerobí, City však odkazuje, že Angličan je záujemcom dostupný za minimálne 80 miliónov eur. 

Tieto informácie priniesol denník Marca, pričom španielsky plátok dodal, že medzi hlavných záujemcov o Raheema Sterlinga patrí Barcelona, ktorá má naďalej problémy v ofenzívnej formácii a Sterling by bol vítanou posilou. Problémom však sú financie, Barca 80M na novú útočnú posilu nemá.

S peniazmi ale nemá problém ďalší záujemca o Raheema, anglický Newcastle United. The Magpies sú najbohatším klubom na svete a prvé veľké mená chcú priviesť už v januárovom transferovom okne. Reálne medzi nimi môže byť aj Sterling, pre ktorého by to bola veľká výzva. Okrem toho, ostal by v Premier League, kde je doma.