Main Content

VIDEO: Suarez poslal odkaz trénerovi Barcelony Koemanovi. Už má iné telefónne číslo

Luis Suarez pred minulou sezónou napriek nevôli kabíny vrátane Lionela Messiho opustil klub FC Barcelona údaje z dôvodov, že už nemá dostatočnú výkonnosť pre katalánsky veľkoklub. V onom čase sa veľa špekulovalo, že ide predovšetkým o rozhodnutie trénera Ronalda Koemana, ktorý v tom čase prichádzal ako hlavný tréner na Camp Nou a povedal, že s Uruguajčanom už nepočíta. 

Od oného času sa však situácia vyvíjala viac v prospech Suareza, než Barcelony. Uruguajský útočník prestúpil do Atletica Madrid, kde hneď žiaril a klubu pomohol k španielskemu titulu. Nuž a Barcelona? O jej hernej kríze sa popísalo už dlho. Prehĺbila sa aj včera, keď prehrala na pôde Atletica Madrid aj vďaka Luisovi Suarezovi, ktorý spečatil výhru Los Colchoneros 2-0. Suarez sa z gólu veľmi tešil, no zároveň svojmu bývalému klubu prejavil úctu tým, že spojil ruky ako pri modlidbe.  

Suarez však následne zrejme zanechal aj odkaz Koemanovi, keď naznačil telefonovanie, čo španielske média hneď spojili s stým, že pre trénera Barcelony je už nedostupný.  "Bol to odkaz pre ľudí, ktorí si myslia, že stále používam to isté číslo," vysvetlil po zápase.