Main Content

Koeman o budúcnosti v FC Barcelona: Informácie zo zákulisia unikajú

piatok, 1. október 2021 17:56 | Autor: TASR

Ronald Koeman
Ronald Koeman | zdroj: TASR

Barcelona 1. októbra (TASR) - Jasnejšie v otázke budúcnosti Ronalda Koemana na lavičke futbalistov FC Barcelona nebolo ani v piatok, deň pred ligovým vystúpením jeho zverencov na ihrisku obhajcu titulu Atletica Madrid. Napriek avízam sa jeho stretnutie s vedením klubu doteraz neuskutočnilo.

"Prezident tu dnes ráno bol, ale nestretol som sa s ním, pretože som robil prípravu na zápas," povedal v piatok Koeman. Podľa španielskych médií je prezident Kataláncov Joan Laporta pripravený po stredajšej prehre 0:3 v Lige majstrov na ihrisku Benficy Lisabon urobiť zmenu na trénerskom poste.

"Nikto mi nič nepovedal, ale mám oči a uši a viem, že informácie zo zákulisia unikajú. Asi na nich niečo bude, ale oficiálne neviem nič. Je to komplikovaná situácia," reagoval holandský kouč na mediálne špekulácie. Podľa nich sú horúcimi adeptmi na barcelonskú misiu Xavi Hernandez, Andrea Pirlo alebo Roberto Martinez, ktorý momentálne vedie belgický národný tím.

Koeman v sobotu nebude sedieť priamo na lavičke Barcelony, keďže si ešte odpykáva dvojzápasový dištanc za neprimerané reakcie po remíze 0:0 s Cádizom, pripomenula agentúra AP.