Main Content

Milan Škriniar je medzi stopérmi, ktorých sleduje Real Madrid. Patrí medzi najlepších na svete

nedeľa, 19. september 2021 13:41 | Autor: Jakub Vaverka

Milan Škriniar, Real Madrid
Milan Škriniar, Real Madrid | zdroj: TASR

Slovenský stopér Milan Škriniar sa ocitol v hľadáčiku španielskeho veľkoklubu Realu Madrid. Informoval o tom portál zameraný na prestupy Fichajes.net.

Fichajes.net informuje, že slovenský stopér Milan Škriniar, ktorý patrí medzi základné defenzívne piliere talianskeho Interu Milánu, je jedným zo stredných obrancov, ktorých sleduje španielsky gigant Real Madrid.

Portál zameraný na prestupy opisuje slovenského reprezentanta ako jedného z najlepších stopérov súčasnosti, pričom španielski novinári si všimli, že Škriniar odohral proti Realu Madrid výborný zápas v drese čierno-modrých v Lige majstrov, ktorý Merengues vyhrali tesne 1-0.

Milan Škriniar
Milan Škriniar | zdroj: TASR

Ďalšími strednými obrancami, ktorých majú Los Blancos na zozname sú Pau Torres z konkurenčného Villarrealu, Matthias Ginter z Borussie Monchengladbach, Marquinhos z Parížu Saint-Germain a Antonio Rudiger z londýnskej Chelsea.

Čo sa týka pomeru cena, vek a výkon, slovenský reprezentant by mohol byť pre tím, ktorý vedie skúsený taliansky lodivod Carlo Ancelotti, najvýhodnejšou alternatívou. Ancelotti má v Serie A stále veľmi dobrý prehľad, pričom si je vedomý toho, že Škriniar na Apeninskom polostrove dlhodobo exceluje.