Main Content

Vzniká slovenský trojzáprah v New Jersey: Vystúpia Diabli zo svojho tieňa?

pondelok, 13. september 2021 08:00 | Autor: Róbert Kalnický

Hokejisti New Jersey Devils
Hokejisti New Jersey Devils | zdroj: TASR

Hokejová kanadsko-americká NHL sa pomaly, ale isto blíži. Prestupové leto je takmer za nami a čoskoro odštartujú predsezónne kempy. Počas uplynulých týždňov sme mohli vidieť viacero trejdov i podpisov zmlúv. Inak tomu nebolo ani v organizácii New Jersey, kde sú pripravení na novú sezónu.

Tomáš Tatar, Christián Jaroš a Marián Studenič. Práve táto trojica bude mať šancu vytvoriť nejaký nový slovenský trojzáprah v drese Diablov. Po dlhej dobe si bude môcť slovenský fanúšik vychutnať trojicu krajanov v jednom drese.

Počas prestupového obdobia sa Devils posilnili na všetkých postoch. Do brány prichádza skúsený Jonathan Bernier, defenzívu okrem Christiána Jaroša posilnili aj Ryan Graves a Dougie Hamilton. Do ofenzívy putuje Tomáš Tatar.

Medzi ťahúňmi tímu z New Arku by mali byť mladé hviezdy Jack Hughes a Nico Hischier. Okrem tejto dvojice sa očakáva, že kormidla sa chytia aj P.K. Subban, Dougie Hamilton či Pavel Zacha s Yegorom Sharangovichom.

Diabli by sa chceli dostať opäť na priečky zaručujúce play-off. Naposledy vo vyraďovacích bojoch pôsobili Devils v ročníku 2017/2018.