Main Content

Van de Beekov agent: Príchod Ronalda je zlou správou

štvrtok, 9. september 2021 08:00 | Autor: Jakub Vaverka

Donny van de Beek
Donny van de Beek | zdroj: Instagram

Donny Van de Beek chcel v lete odísť z Manchestru United, ale nepodarilo sa mu to. Teraz, keď do klubu prišiel Cristiano Ronaldo, sa situácia mladého Holanďana ešte väčšmi skomplikovala.

"Cristiano prišiel v piatok (pred záverom transferového okna) a my sme vedeli, že je to pre nás zlá správa. Pogba hrá naľavo a s príchodom Cristiana to znamená, že v zálohe bude o hráča viac, pretože Pogba sa zľava posunie," povedal Donnyho agent Guido Albers pre Ziggo Sport

"Rozprávali sme sa so Solskjaerom a vedením klubu. Pracovali sme na tom, aby sme Donnymu našli klub a dostali sme sa k Evertonu. Otvorili sme rokovania s ľuďmi z Goodison Parku. V pondelok (pred záverom transferového okna) sme dostali od Solskjaera a klubu telefonát, že nijaký transfer sa nekoná," prezrádza Albers.

Aj napriek týmto komplikáciám Albers verí, že Donny Van de Beek má šancu zažiariť. "Dali sme jasne najavo, že Donny nie je hráčom na ligový pohár alebo FA Cup, alebo futbalistom, ktorí bude hrať iba v pohárovej Európe. Donny išiel do Anglicka, aby hral v Premier League."

"Veci sú oproti minulému letu omnoho jasnejšie. Mám jasné očakávania ohľadom toho, že Donny dostane šancu. Toto leto pracoval naozaj tvrdo, mal voľno iba sedem dní. Je absolútne pripravený," zakončil hráčsky agent.