Main Content

Kurzy na víkendové zápasy anglickej Premier League

piatok, 27. august 2021 12:10 | Autor: Sport7 sk

Futbalová lopta
Futbalová lopta | zdroj: ©mikdam/Fotky a Foto

Anglická liga sa začína pomaly rozbiehať. Pred sebou máme tretie kolo, ktoré ponúka ďalšie atraktívne zápasy a tiež dva veľké šlágre. Súčasná sezóna už stihla priniesť aj prvé prekvapenia, čo je dobré znamenie.

Nevyspytateľný ostrovný futbal môže fanúšikov ešte viac zaujímať s podaným tiketom. Slovenské stávkové kancelárie už majú kurzy vypísané. Ktorý z nich si vyberiete?

Otvárací šláger

Sobotný program tretieho kola otvára súboj dvoch tímov z "The Big Six". O 13:30 sa začne stretnutie medzi Manchesterom City a Arsenalom. Obe mužstvá by mali patriť medzi favoritov celej súťaže. O Citizens sa to povedať dá. Obhajujú titul, kúpili za 100 miliónov libier Jacka Grealisha a opäť raz si dali len tie najvyššie ambície.

Na druhej strane je Arsenal, za ktorý hovorí v súčasnosti len jeho meno. "Kanonieri" nezačali dobre ani túto sezónu. Po dvoch prehrách sú takmer na dne tabuľky. A na zisk bodov to nevyzerá ani teraz v sobotu. Kurzy Tipsportu či Fortuny hosťom vôbec neprajú. Na víťazstvo Arsenalu nájdu tipéri vypísanú hodnotu na úrovni 13,00. Víťazstvo Manchesteru City obe stávkové kancelárie berú takmer ako samozrejmosť. Kurz 1,27, respektíve 1,25 hovorí za všetko.

Líšky čaká Norwich

Leicester mal výborný vstup do novej sezóny. Ešte pred štartom ligy vyhrali "líšky" Community Shield. Víťazstvom tiež otvorili novú sezónu Premier League, keď zdolali Wolverhampton tesne 1:0. Potom však prišlo pribrzdenie v podobe prehry v Londýne s West Hamom 1:4. Za tento nezdar sa teraz môžu futbalisti tohto klubu svojim fanúšikom revanšovať.

V sobotu ich čaká zápas, v ktorom sú podľa bookmakerov DOXXbetu favorizovanejším celkom. Kurz však hraničí takmer s úrovňou 2,00. Súperom je Norwich City, ktorý síce hrá v domácom prostredí, no v doterajších dvoch dueloch tejto sezóny jeho hráči ešte ani raz neskórovali. Na druhej strane, los im doprial Liverpool a potom Manchester City. Teraz ich čaká hrateľnejší súper, avšak šance Norwichu bookmakeri SYNOT TIPu aj tak nevidia najlepšie. Kurz 4,12 je toho dôkazom.

Zbierať body

Ak s takým heslom išli do sezóny hráči Brightonu, musia byť zatiaľ spokojní. Úvodné dve stretnutia s Burnley a Watfordom vyhrali, vďaka čomu tento tím figuruje v tabuľke na priebežnom štvrtom mieste. Málokto by tento tím čakal tak vysoko, no musíme povedať, že je ešte iba začiatok. Priaznivý los zužitkovali "čajky" na výbornú, na čo môžu nadviazať aj v sobotu.

Everton by pre nich mal byť v domácom prostredí prijateľným súperom. Lenže Brighton trápi výrazná maródka. Hostia však na Amex Stadium nevyhral ani jeden z posledných štyroch zápasov. Kurz 2,37, ktorý vypísala Fortuna, by tak mohol byť úspešný. A ak nie, stávky na "karamelky" vedia nielen v čierno-žltej spoločnosti priniesť troj až štvornásobné zhodnotenie.

Čerešnička na záver

Sobota ponúkne až sedem duelov tretieho kola. Posledný z nich bude opäť označený ako ten významnejší. Stretne sa totiž Liverpool a Chelsea. Na Anfield Road to bude bitka dvoch popredných mužstiev a to nielen vďaka ich názvu, ale aj súčasnej forme či zložení kádra. Jednoznačný favorit tu nie je. Tipsport mierne viac uprednostňuje víťazstvo "The Reds", ktorí sa predstavia na trávniku ich domácej pevnosti. Kurz 2,51 na domácich a 2,94 na hostí reflektuje skoro vyrovnané šance.

Tipéri v modroodetej stávkovej spoločnosti však viac veria práve futbalistom Chelsea, na ktorých triumf už stavili viac ako 3-tisíc eur. Oba tímy sú zatiaľ stopercentné, neinkasovali ani jeden gól a dokonca majú vyrovnané skóre. Súboj tabuľkových susedov bude stáť za to.

Nedeľa s tromi zápasmi

Po bohatšej sobote sa zameriame na posledný deň tohto týždňa. V nedeľu sú na programe tri zápasy. V prvých dvoch kolách upútal Tottenham a to pre výhru 1:0 nad obhajcom titulu a tiež udržaním Harryho Kanea, o ktorom písali aj na skysports.com. Rovnakým výsledkom si "Kohúti" poradili aj s Wolverhamptonom. Teraz ich čaká Watford, čo by mala byť podľa odborníkov DOXXbetu jednoduchá záležitosť. Kurz 1,45 odzrkadľuje reálne šance domácich.

Motyka však môže vystreliť. Veď Watford neprehral ani jeden z posledných troch vzájomných duelov s Tottenhamom. Dokonca londýnsky celok zdolal v tohtosezónnej príprave. Kurz 7,40 je značne vysoký a určený skôr pre odvážlivcov a skalných priaznivcov.

Záver patrí "červeným diablom"

Celé tretie kolo uzavrie súboj Manchesteru United, ktorý cestuje na pôdu už spomínaného Wolverhamptonu. Domáci nezačali najlepšie, no obe ich doterajšie prehry boli jednogólové. Možno si trochu šťastia ušetrili na nedeľu? Ak hej, určite ho budú potrebovať. Ich šance vidia v SYNOT TIPe cez kurz 4,53. Ale na Manchester sa bookmakeri tiež nepozerajú najsuverénnejšie. Kurz 1,79 značí, že ich šance na výhru sú vyčíslené takmer v pomere 50:50. K tomu možno prispela aj remíza 1:1 so Southamptonom.

Foto: ©mikdam/Fotky&Foto