Main Content

Eichela Buffalo neláka: Dohodne sa s Vegas alebo s Rangers?

nedeľa, 1. august 2021 18:57 | Autor: Jakub Vaverka

Jack Eichel
Jack Eichel | zdroj: © TASR

Jack Eichel je v tejto chvíli kapitánom Buffala Sabres. Avšak, tento Američan dal už niekoľkokrát najavo, že keby mohol, už by v organizácii Šablí nebol.

Spojenie Jack Eichel - Buffalo Sabres nefunguje. Teda, hráč nie je v klube spokojný a Buffalo ako celok nefunguje už dlhší čas a potrebuje prestavbu. Za Eichela by mohli Sabres dostať slušnú protináhradu, pričom by uvoľnili niekoľko miliónov z platového stropu.

Avšak, získať Jacka Eichela nie je jednoduché, aktuálne zarába 10 miliónov ročne, čo je poriadna čiastka. Hovorí sa, že záujecami o jeho služby sú Vegas Golden Knights a New York Rangers. 

Eichel nie je miláčikom fanúšikov, skôr má nálepku problémového hráča, ale aj napriek tomu, že je ročník 1996, má veľmi veľa skúseností a jeho hokejový um je neodškriepiteľný. Ak pred začiatkom ročníka zmení dres, nebude to prekvapením.

A prípadná prvá formácia vo Vegas v zložení Max Pacioretty, Jack Eichel a Mark Stone doslova budí hrôzu. I keď, Golden Knights by musel niekto opustiť, pretože pravidlá skrátka nepustia.