Main Content

Získaj 500 nikov zadarmo vo Federálnom bonuse!

piatok, 23. júl 2021 15:45 | Autor: Sport7 sk

Federálny bonus
Federálny bonus | zdroj: Niké

Chýbal ti ligový futbal? Po dvojmesačnej pauze je späť. Privítaj ho s Federálnym bonusom od Niké, v ktorom môžeš získať 500 nikov zadarmo!

Ako na to?

Jednoducho. Stačí potvrdiť záujem o Federálny bonus po prihlásenie do svojho konta vo svojom počítači, či mobile, alebo po načítaní tvojej karty v ktorejkoľvek pobočke po celom Slovensku. Následne uskutočni vklad na svoje konto minimálne vo výške 20 €. Odmenu vo výške 500 nikov (v prepočte na eurá je to 5 €) získaš po prestávkovaní 20 €. Do prestávkovanej sumy sa pritom započítavajú vyhodnotené tikety s celkovým kurzom aspoň 1,8. A hoci je to Federálny bonus spustený pri príležitosti štartu českej a slovenskej najvyššej futbalovej súťaže, tipovať môžeš čokoľvek.

Tipuj v Niké

Vyber si z bohatej kurzovej ponuky. Bookmakeri pre teba pripravili poriadne širokú stávok k štartu oboch súťaží, no vybrať si môžeš aj iné športové súťaže. K dispozícii máš nadupanú olympijskú ponuku, alebo sa na tvojich tiketoch môžu objaviť aj iné európske futbalové súťaže, ktoré sa už začali.