Main Content

Slovan útoční na rekord, čierny kôň môže šokovať: PROGNÓZA konečného poradia Fortuna ligy

piatok, 23. júl 2021 14:54 | Autor: Filip Chudý

Môže Slovan stratiť majstrovskú pozíciu, kto bude v hornej šestke a kto sa zapojí do boja o záchranu? Predpovedáme konečné poradie sezóny 2021/2022.

12. FK Senica

FK Senica
FK Senica | zdroj: TASR

Bude z nich nová Nitra, ktorá bude „zabávať“ futbalovú verejnosť problémami? Zatiaľ majú k tomu nakročené… A hoci česká majiteľská stopa dopláca stále na prešľapy venezuelských predchodcov, čo je poľahčujúca okolnosť, je trochu záhadou, ako mohli dostať licenciu. Sú totiž klub s dlhmi, ktorý vedome na konci minulej sezóny pozastavil vyplácanie hráčov, čo sami priznali na predsezónnej tlačovej konferencii. Takto by sa profesionálny klub nemal správať a futbalový zväz by mal do súťaže púšťať len kluby, ktoré majú dlh vo výške presne nula eur.

Čo sa týka športovej zložky, tá je tiež otázna. Už v minulej sezóne mali druholigový nádych, pričom môžu byť radi, že bola v lige Nitra… A to si dovolíme tvrdiť, že aktuálne majú ešte slabší káder ako na jar. Samozrejme, prestupové okno trvá, len treba mať aj povolenie na registrovanie hráčov…

Keď to zhrnieme, pokiaľ sa Záhoráci neskonsolidujú, čaká ich mimoriadne náročná sezóna, počas ktorej budú mať čo robiť, aby sa dokázali zachrániť.