Main Content

Cestnej cyklistke Mariane pomôže grant zafinancovať nový bicykel!

nedeľa, 20. jún 2021 07:21 | Autor: Sport7 sk

Mariana Findrová
Mariana Findrová | zdroj: Niké

Fond pre budúcnosť športu podporuje ako amatérskych slovenských športovcov, tak aj tých, ktorí vo svojom odvetví už majú za sebou významné úspechy. Jednou z nich je aj Mariana Findrová, ktorá sa venuje cestnej cyklistike. Členka reprezentačného národného družstva Slovenska sa takisto ako stovky uchádzačov rozhodla skúsiť šťastie a poslala motivačné video, ktoré porotu zaujalo. Následne Marianu podporila sumou krásnych 2 000 eur.

Keď sa úspešná cyklistka dozvedela potešujúcu správu, ostala poriadne, ale milo prekvapená. „Wau, to je pecka, ďakujem,“ zneli prvotné slová športovkyne, ktorá dnes štartuje v Bánovciach nad Bebravou na Spoločných majstrovstvách Česka a Slovenska, kde chce podať čo najlepší výkon. „Pôjde sa na tri okruhy. Je to taký relatívne rovinatý okruh, cez jednu kopcovitá časť, nebude to jednoduché, tak uvidím, aké budú výsledky,“ uviedla Mariana, ktorá na adresu Fondu pre budúcnosť športu nešetrila superlatívmi.

Mariana Findrová
Mariana Findrová | zdroj: Niké

„Iniciatívu spoločnosti Niké hodnotím veľmi pozitívne. Som rada, že je na Slovensku veľká firma, ktorá sa stará o budúcnosť športovcov tým, že ich podporuje štedrým grantom.“

Grant použije na prípravu

Mariana chce 2 000 eur použiť na svoju prípravu pre ďalšiu sezónu, ale takisto aj na cyklokros, v ktorom tiež dosahuje značné úspechy. „Potrebujem aj nový bicykel a preto sa veľmi teším z tejto podpory. Grant z Fondu mi veľmi pomôže,“ dodala cyklistka.  

Mariana Findrová
Mariana Findrová | zdroj: Niké

Zapojte sa do Fondu pre budúcnosť športu aj vy!

Ak aj vy patríte medzi odhodlaných športovcov, alebo máte mladé športové talenty vo svojom okolí, neváhajte a zapojte sa alebo zdieľajte možnosť získania štedrého grantu z Fondu pre budúcnosť športu od Niké. Stačí zaslať krátke video so štipkou originality na stránku https://nikefondsportu.sk. Možno sa práve vy alebo vaši známi stanete ďalšími odmenenými, ktorí majú našliapnuté stať sa nasledovníkmi svojich športových idolov. Veľa šťastia!

Mariana Findrová
Mariana Findrová | zdroj: Niké