Main Content

Juventus má na leto veľké plány. Vráti sa Pogba a odíde Ronaldo?

nedeľa, 30. máj 2021 16:57 | Autor: TASR

Paul Pogba, Juventus Turín
Paul Pogba, Juventus Turín | zdroj: TASR

Turín 30. mája (TASR) – Viceprezident talianskeho klubu Juventus Turín Pavel Nedvěd sa podľa talianskeho denníka Tuttosport v sobotu stretol s hráčskym agentom Minom Raiolom, ktorý má vo svojom portfóliu viacero hviezd svetového futbalu. V minulosti zastupoval aj bývalého českého krídelníka.

Predmetom rokovania bol, okrem iného, príchod 22-ročného talianskeho brankára Gianluigiho Donnarummu, ktorému v júli vyprší kontrakt s AC Miláno. Podpis zmluvy so "starou dámou" je však podmienený odchodom doterajšej jednotky klubu Wojciecha Szczesneho.

Juventus má stále záujem aj o francúzskeho stredopoliara Paula Pogbu a podľa denníka Tuttosport je ochotný zahrnúť do výmeny s Manchestrom United aj Cristiana Ronalda. Na stretnutí malo prísť aj k doladeniu detailov výmeny s AC Miláno, ktoré by malo do Juventusu poslať Alessia Romagnoliho za Federica Bernardeschiho. Na pretras mal prísť aj holandský útočník PSV Eindhoven Donyell Malen, či prípadný návrat Moiseho Keana, ktorý je kmeňovým hráčom Evertonu, no uplynulú sezónu strávil na hosťovaní v Paríži St. Germain.

Juventus v nedávno skončenej sezóne obsadil až štvrtú priečku a po jeho deväťročnej nadvláde sa z titulu tešil Inter Miláno so slovenským obrancom Milanom Škriniarom.