Main Content

Nuno Espirito Santo skončí ako tréner Wolverhamptonu

piatok, 21. máj 2021 17:34 | Autor: TASR

Nuno Espirito Santo
Nuno Espirito Santo | zdroj: TASR

Wolverhampton 21. mája (TASR) - Portugalský tréner Nuno Espirito Santo už nepovedie futbalistov Wolverhamptonu Wanderers. S anglickým klubom sa rozlúči po štyroch rokoch, jeho posledným duelom na lavičke bude nedeľné stretnutie s Manchestrom United v záverečnom kole Premier League.

Štyridsaťsedemročný kouč hneď vo svojej prvej sezóne vo funkcii dotiahol Wolves do najvyššej súťaže, v ktorej s nimi dvakrát za sebou obsadil siedmu priečku. V tomto ročníku sa však tímu pod jeho vedením už toľko nedarilo, najlepšie môže skončiť na dvanástom mieste. Nuno len pred rokom podpísal nový kontrakt, no strany sa dohodli na vzájomnom ukončení spolupráce.

"Spoločne sme splnili naše ciele. V prvom rade sa chcem poďakovať fanúšikom a obyvateľom mesta, ako aj všetkým zamestnancom klubu. Chcem sa poďakovať aj všetkým hráčom, s ktorými som mohol pracovať, vďaka nim bolo toto všetko možné. Nedeľa bude veľmi emotívna, som veľmi šťastný, že sa priaznivci môžu vrátiť na štadión a užijeme si spolu ešte jeden špeciálny okamih," citovala Nuna agentúra AFP.