Main Content

Jiří Procházka je budúci šampión UFC, pamätajte si tieto slová ... (komentár)

nedeľa, 2. máj 2021 09:49 | Autor: Jakub Vaverka

Jiří Procházka
Jiří Procházka | zdroj: Instagram

Jiří Procházka má za sebou ďalší fantastický zápas v UFC. Tento raz si to odniesol skúsený fighter Dominic Reyes. O českom bojovníkovi sa otvorene hovorí ako o budúcom šampiónovi najlepšej MMA organizácie na svete. 

Komentár Jakuba Vaverku

Jiří Procházka je svetový športovec. Ak o tom niekto do dnešného rána pochyboval, tak už nemusí. BJP ako tohto fightera, ktorý sa pripravuje v Brne prezývajú, v hlavnom zápase na turnaji UFC zdolal Dominica Reyesa. V druhom kole ho ukončil lakťom z otočky, získal výkon večera a otvorene si svojím predstavením vypýtal titulový zápas.

Procházka, ktorý veľkú časť svojej kariéry strávil v ázijskej organizácii Rizin, dokazuje na najväčšom svetovom fóre, že s ním treba počítať. Už teraz sa hovorí, že by mohol ísť do zápasu o titul s poľským šampiónom Janom Blachowiczom. To je niečo, čo by ľudia zainteresovaní v tomto športe určite chceli vidieť. A ako sme videli na Twitteri, táto myšlienka sa páči aj samotnému Poliakovi. 

BJP robí českému MMA skvelé meno vo svete a cítiť z neho, že to najlepšie sme v jeho podaní ešte nevideli. Rastie každým výkonom, rastie aj ako osobnosť, čo vidieť na Jirkovom vystupovaní, vyjadreniach či tlačových konferenciách. Teraz už o ňom môžeme hovoriť ako o svetovej hviezde zmiešaných bojových umení.

On má hlavu ale nastavenú jasne, chce získať titul v UFC. Preto tam prišiel, preto v príprave aj vo všetkom, čo robí ešte viac pridal. Či už súhlasíte alebo nie, pamätajte si na slová, že Jiří Procházka je budúci šampión najlepšej MMA organizácie na svete.