Main Content

Neville: Majitelia Manchestru United sú odpad. Treba ich vyhnať z klubu aj z krajiny

utorok, 20. apríl 2021 08:48 | Autor: Jakub Vaverka

Gary Neville
Gary Neville | zdroj: YouTube

Bývalý dlhoročný obranca Gary Neville, ktorý sa stal legendou Manchestru United, patrí medzi najväčších odporcov novej Europa Super League.

Gary Neville, ktorý sa stal ikonou anglickej reprezentácie aj Manchestru United a s klubom z Old Trafford je úzko spätý, nešetrí kritikov na novú Europa Super League, ktorá má zmeniť súčasný futbal, tak ako ho poznáme.

Soptí predovšetkým na majiteľov Red Devils, rodinu Glazerovcov. "Presiahli všetky hranice. Je to odpad, ktorý musíme vyhnať z tohto futbalového klubu a taktiež z našej krajiny," povedal Neville v štúdiu televízie Sky Sports

"Musíme sa spojiť. Možno že už je neskoro, sú ľudia z Manchestru United, ktorí povedia, že už je neskoro. Nikdy ale nie je neskoro. Musíme to zastaviť. Nachádzame sa v kritickej situácii a musíme reagovať," tvrdí Neville. 

"Vieme, že Manchester United zarába viac. Vieme, že Arsenal zarába viac, že Liverpool zarába viac. Vieme s tým žiť, vždy tu budú TOP kluby, ktoré budú mať viac peňazí. Ale môžu prehrať so Sheffieldom, môžu remizovať s Fulhamom. A oni nám to chcú zobrať. Nikdy, toto sa nestane," dodal Neville.