Main Content

Klopp kritizuje Super League: Toto je o chamtivosti. Som proti Super League, chcem vidieť majiteľa

utorok, 20. apríl 2021 08:32 | Autor: Jakub Vaverka

Jürgen Klopp
Jürgen Klopp | zdroj: TASR

Tréner Liverpoolu FC  Jurgen Klopp vyjadril jednoznačný názor o novej Europa Super League, ktorá rozdelila futbalový svet. Nemecký lodivod s týmto projektom nesúhlasí a je proti nemu. 

Liverpool včera v dohrávke Premier League nastúpil proti Leedsu United (1:1), ale viac ako samotný zápas, sa riešila nová Europa Super League. Vyjadril sa k nej aj kormidelník The Reds Jurgen Klopp. Kto čakal diplomatické odpovede, ten zrejme nepozná tohto skúseného kouča.

"Bolo mi povedané o tomto kroku? Nie. Celé toto, čo sa deje, je o jednej jedinej veci. O chamtivosti. Pokiaľ viem, tak mojím zamestnávateľom sú predovšetkým fanúšikovia. Každý deň pracujem pre nich," začal Klopp.

"Nechajte, nech to zopakujem, som proti Super League. Požadujem stretnutie s majiteľom Liverpoolu Johnom Henrym. Chcem ho vidieť tvárou v tvár. To je všetko, čo momentálne môžem povedať o mojej budúcnosti." 

V tomto bode je reálne všetko. Začína to vyzerať tak, že ak Liverpool bude pokračovať v Europa Super League, bude to bez Jurgena Kloppa. A ktovie, či aj bez niektorých hráčov súčasného tímu.