Main Content

Perez: PSG sme nezavolali. Liga majstrov pred štvrťfinále nikoho nezaujíma

utorok, 20. apríl 2021 08:17 | Autor: Jakub Vaverka

Perez citát
Perez citát | zdroj: TASR

Predseda novej Europa Super League, ktorá rozdeľuje svetovú futbalovú obec, Florentino Perez, pokračuje v smelých a ostrých vyhláseniach. 

Prezident Realu Madrid, ktorý je zároveň hlavou kontroverznej Super League, sa oprel do Ligy majstrov, ktorá je dlhodobo považovaná za najprestížnejšiu futbalovú pohárovú súťaž s dlhoročnou históriou.

"Liga majstrov je atraktívna iba od štvrťfinálových zápasov. Absolútne nikoho nezaujímajú zápasy, ktoré sú hrané pred tým," povedal Perez, ktorý patrí medzi najdiskutovanejšie persóny na svete počas posledných hodín.

Španielsky magnát sa pristavil aj pri parížskom PSG, ktoré včera získalo kredit za to, že sa nepridalo k ESL. "Faktom je, že Paríž Saint-Germain sme nezavolali." Povráva sa, že Parížania kvôli katarským majiteľom nemohli projekt podporiť, pretože by išli proti MS 2022, ktoré sa budú konať práve v Katare. 

Perez sa vyjadril aj k tomu, kto bude zápasy Super League pískať. Všetci najlepší rozhodcovia sú totiž pod hlavičkou FIFA a UEFA. "Chystáme sa angažovať niektorých z najlepších arbitrov na svete," zakončil prezident Bieleho Baletu.