Main Content

Ako si vybrať správnu online stávkovú kanceláriu

pondelok, 26. apríl 2021 11:09 | Autor: Sport7 sk

stávkovanie, ilustračný
stávkovanie, ilustračný | zdroj: Pixabay.com

Pri výbere správnej online stávkovej kancelárie musíte brať do úvahy veľa faktorov. Jedným z nich sú aktuálne bonusy a propagačné akcie a na začiatok môžete často získať skvelú ponuku.

Promo kód Fortuna je dobrým príkladom a dá sa použiť pri vytváraní nového účtu vo Fortuna Slovensko. Teda aby ste sa kvalifikovali na získanie bonusu. Poďme sa pozrieť na niektoré dôležité faktory, ktoré by ste mali zvážiť pred registráciou na online stávkové kancelárie.

Akcie a bonusové ponuky pre nových hráčov

Fortuna však nie je jediný web ponúkajúci online stávky, ktorý ponúka uvítacie akcie. Nájdete to u väčšiny popredných online stávkových kancelárií, ktoré majú skvelý bonus pre nových hráčov. Často sú vo forme 100% bonusu do určitej výšky, ktorá sa týka prvého vkladu, a taktiež nájdete niekoľko uvítacích bonusov za športové stávky, ktoré pokračujú k druhému, tretiemu a dokonca štvrtému vkladu. Okrem 100% bonusu za prvý vklad ponúknu najlepšie stránky so športovými stávkami online aj výber stávok zadarmo. Stávky zadarmo možno pre určitú športovú kategóriu, ako je futbal, dokonca aj pre konkrétny typ stávok, ako je kombo, multibet. V niektorých prípadoch budete mať dokonca slobodu ich využiť na akékoľvek zápasy.

Faktom je, že by ste sa nikdy nemali pripojiť k online stávkovej kancelárii, ktorá vám neponúka silný uvítací bonus.

Výber hier

Bonusy a propagačné akcie nie sú jediné, čo musíte brať do úvahy pri výbere správnej online stávkovej kancelárie. Nemá zmysel podstúpiť proces registrácie a požiadať o bonus, ak sa ukáže, že výber udalostí na webových stránkach a online stávok je obmedzený a športové zápasy, ktoré by ste chceli tipovať, sú nedostupné, ako napríklad MMA, šípky alebo dokonca stávky na Oskarové ceny.

Každá online stávková kancelária, na ktorú sa oplatí pripojiť, vám umožní prehliadať webové stránky bez nutnosti vytvárať si účet. To znamená, že si môžete pred registráciou prezrieť kategórie športových stávok a skontrolovať, či majú udalosti, na ktoré by ste chceli staviť. Ak výber hier nezodpovedá vašim očakávaniam, môžete sa obrátiť na inú stávkovú kanceláriu, kým nenájdete tú, ktorá obsahuje hry, ktoré chcete hrať.

Metódy vkladu a výberu

Ďalej prichádzame k metódam vkladu a výberu. Toto by malo byť vždy na prvom mieste vášho zoznamu úvah pri výbere online stávkovej kancelárie. Pravdepodobne budete mať k dispozícii celý rad spôsobov platby, ktoré už používate na nakupovanie online, napríklad VISA alebo PayPal, a možno budete chcieť naďalej používať tie isté spôsoby. Rovnako ako výber hier, môžete si pozrieť ktorékoľvek online kasíno a pozrieť si spôsoby vkladu a výberu predtým, ako sa zaregistrujete. Niektoré stávkové weby teraz prijímajú aj kryptomeny, takže ak ich chcete používať online, tak je teraz možné hrať hazardné hry s digitálnou menou. Vklad a výbery by mali byť vždy vykonané rýchlo.

Bezpečnosť, zákonnosť a dôvera

V neposlednom rade musíte vždy skontrolovať bezpečnosť a zákonnosť online stávkovej stránky. Zákonná online stávková kancelária bude mať oficiálnu licenciu pre krajinu, v ktorej pôsobí. Tak ako Fortuna má licenciu na Úrade pre reguláciu hazardných hier na Slovensku.

Bezpečné webové stránky stávkovej kancelárie online budú mať navyše certifikát SSL ako nevyhnutné minimum na ochranu. To znamená, že vaše osobné a finančné údaje sú pri používaní webovej stránky v bezpečí. Pred vytvorením účtu by ste tiež mali vyskúšať možnosti podpory zákazníkov. Dôrazne sa odporúča online stávková stránka s nepretržitou pomocou živého chatu, pretože v prípade potreby budete vždy vedieť niekoho kontaktovať a teda zákaznícka podpora je veľmi dôležitá.

Ďalším bodom sú promo kódy. Natrafíte na niekoľko stávkových kancelárií, ktoré majú pole s bonusovým kódom v registračnom formulári alebo počas vkladu. Určite využite výhody exkluzívnych bonusov ponúkaných iba pomocou kódu. Ich výber nájdete na JohnnyBet.com, čo by mal byť ďalší web, ktorý musíte skontrolovať pred vytvorením účtu v online stávkovej kancelárii. Veľa štastia.