Main Content

Letné upratovanie v Barcelone? Odísť môžu 2 hviezdni hráči

nedeľa, 28. marec 2021 08:00 | Autor: Jakub Vaverka

Antoine Griezmann
Antoine Griezmann | zdroj: TASR

Barcelona chystá po sezóne upratovanie v kádri a až na pár výnimiek môže z Camp Nou odísť prakticky každý. V hre je aj odchod dvoch veľkých hviezd.

Španielsky denník El Confidencial počas tohto týždňa informuje o tom, že manažment FC Barcelona pracuje na príprave súpisky na najblížší ročník. Objavili sa zaujímavé správy, ktoré pojednávajú o tom, že Barca je ochotná predať aj niektoré zo svojich hviezd.

Podľa El Confidencial sú vraj v ohrození aj Antoine Griezmann a Philippe Coutinho. Griezmann, keď má svoj deň, patrí k najlepším futbalistom na svete, ale faktom je, že na Camp Nou stále nedokázal preukázať svoj plný potenciál. 

Okrem toho, platovo patrí medzi najlepšie zarábajúcich futbalistov FCB, čo klubovú kasu zaťažuje. To isté platí aj v prípade Coutinha, ktorý je pre Blaugranas viac príťažou ako potechou. Každopádne, nič nebolo oficiálne rozhodnuté, všetko by malo byť rozlúsknuté v najbližších mesiacoch. 

Konečne slovo pri prestupoch by mal mať nedávno zvolený prezident klubu Joan Laporta. Ten dal jasne najavo, že jeho cieľom bude predovšetkým udržanie hviezdneho Lionela Messiho.