Main Content

Vykúpenie pre Subbana? Chcú ho Blackhawks aj Panthers

pondelok, 22. marec 2021 21:45 | Autor: Jakub Vaverka

Subban
Subban | zdroj: TASR

Kanadský obranca P.K. Subban by mohol mať pred trade deadline, a teda pred uzávierkou prestupov, nového zamestnávateľa. Záujem o jeho služby pretrváva, i keď sa mu herne nedarí práve podľa predstáv. Získať ho chce hneď dvojica klubov NHL.

Podľa Laryho Brooksa z renomovaného amerického denníka NY Post, by mohol kanadský obranca P.K. Subban, aktuálne obliekajúci dres New Jersey Devills, zmeniť do polovice apríla, kedy je na programe trade deadline, svojho súčasného zamestnávateľa. 

So Subbanom v kádri Devils nepanuje spokojnosť, pričom aj samotný hráč viackrát nepriamo naznačil, že by sa zmene dresu nebránil. Aj keď by sa mohlo zdať, že tohto Kanaďana nebude chcieť získať nikto, opak je pravdou.

Interes o jeho služby má Florida Panthers, ktorá hrá v tejto sezóne výborný hokej a nemalo by jej ujsť play-off, a taktiež Chicago Blackhawks. Jastrabi sú síce v prestavbe, ale ani oni nie sú vyradení z hry o nadstavbu, pričom skúsený bek by sa im zišiel.

P.K. zaostáva za veľkými očakávaniami, ktoré doňho Devils vložili, ale netreba zabúdať na to, že stále má čo ponúknuť. A odchod či už k Panthers alebo Hawks by mohol byť želaným reštartom jeho kariéry, ktorá sa odklonila od vzostupného smeru.