Main Content

Skončí Klopp v Liverpoole? Takto sa k tejto téme vyjadril!

pondelok, 15. február 2021 18:49 | Autor: TASR

Jurgen Klopp
Jurgen Klopp | zdroj: TASR

Liverpool 15. februára (TASR) - Tréner futbalistov FC Liverpool Jürgen Klopp poprel, že by uvažoval nad rezignáciou. Jeho zverencom sa v lige nedarí, v sobotu podľahli na pôde Leicestru City 1:3, utrpeli tretiu prehru za sebou a prakticky sú mimo boja o titul.

Cez víkend sa dokonca objavili návrhy, či by nemal odísť, informovala agentúra AFP. Opačný názor prejavili fanúšikovia, ktorí vyvesili na Anfield transparenty na jeho podporu. "Bolo to milé, ale zatiaľ nepotrebujem nejaké extra prejavy podpory. Cítim sa dobre a teším sa na svoju prvú cestu do Maďarska," povedal Klopp narážajúc na utorkový prvý zápas osemfinále Ligy majstrov s Lipskom, ten sa pre nemecké cestovné obmedzenia odohrá v Budapešti.

Obavy o Kloppovu budúcnosť vzbudilo aj zložité obdobie v jeho súkromí, keď sa pre opatrenia proti šíreniu koronavírusu nemohol zúčastniť na pohrebe svojej matky. Aj tieto špekulácie však vyvrátil a zdôraznil, že osobný život nemieša s profesionálnym: "Trénujem už 30 rokov, takže tieto veci viem oddeliť. Áno, bolo to zložité obdobie, ale s tým sa vždy vyrovnávame v kruhu rodiny. Samozrejme, ovplyvní vás to, ale nie je dôvod obávať sa o mňa. Hoci je moja brada čoraz sivšia a veľa toho nenaspím, stále mám veľa energie a súčasnú situáciu beriem ako výzvu."