Main Content

VIDEO: Laine si otvoril gólový účet za Columbus. Proti Dallasu sa mu darí

Patrik Laine si otvoril strelecký účet v drese Columbusu a pomohol Blue Jackets k víťazstvu 4:3 nad Dallasom. Fínsky útočník zvýšil v druhej tretine bekhendom na 3:1 a potvrdil, že sa mu proti Stars mimoriadne darí. Dallasu strelil už svoj 19. gól, viac nedal žiadnemu inému súperovi v NHL

Okrem Laineho skóroval aj Jack Roslovic, ktorý prišiel s Fínom z Winnipegu výmenou za Pierrea-Luca Duboisa. "Vždy sa teším, keď prispejem k úspechu. Bol to náročný zápas, ale ustáli sme ich tlak," povedal Roslovic. V zostave Stars stále chýbal slovenský obranca Andrej Sekera, ktorý je na "covid" listine.

Dallas neustále doťahoval náskok domácich, ale vyrovnať sa mu nepodarilo. Kapitán Jamie Benn skóroval v treťom zápase za sebou, Alexander Radulov mal tri asistencie. "Mali sme viac šancí, minimálne bod sme si zaslúžili," uviedol tréner Dallas Rick Bowness. "Bolo to perfektné? V žiadnom prípade nie, ale našli sme cestu k víťazstvu," dodal kormidelník Blue Jackets John Tortorella. Presadil sa aj Cam Atkinson, ktorý zaznamenal 200. gól v NHL.