Main Content

Villas-Boas vážne poškodil imidž Marseille. Klub ho suspendoval!

streda, 3. február 2021 04:49 | Autor: TASR

Villas-Boas
Villas-Boas | zdroj: TASR

Marseille 2. februára (TASR) - Vedenie francúzskeho futbalového klubu Olympique Marseille suspendovalo trénera Andreho Villasa-Boasa, ktorý ponúkol svoju rezignáciu. Dôvod je nespokojnosť s prestupovou politikou, keď napriek jeho nesúhlasu prišiel do tímu Olivier Ntcham zo Celticu Glasgow.

"Postoj Villasa-Boasa vážne poškodil Olympique Marseille ako inštitúciu. Bolo nevyhnutné spraviť rozhodnutie na ochranu imidžu klubu," uviedli predstavitelia Olympique vo svojom stanovisku, ktoré sprostredkovala agentúra AFP.

O príchode Ntchama portugalský kouč údajne netušil. "Dozvedel som sa to z médií v utorok ráno. Ide o hráča, ktorého som nechcel, toto rozhodnutie nebolo moje," citovala Villasa-Boasa agentúra AP.

Napätie v klube zvyšujú aj slabé výsledky, keď jeho zverenci nepostúpili zo skupiny Ligy majstrov a v ligovej tabuľke figurujú až na 9. mieste. Nespokojní sú aj fanúšikovia, ktorí v sobotu zaútočili na tréningové centrum a vedenie Ligue 1 muselo z bezpečnostných dôvodov odložiť domáci zápas Marseille s Rennes.