Main Content

No video provider was found to handle the given URL. See the documentation for more information.

VIDEO: Simeone o výstavnom priamom kope Suareza: V Barcelone to mal po boku Messiho ťažké

Atletico Madrid pokračuje v spanilej jazde v španielskej La lige, v ktorej má po víkendovom kole náskok na čele tabuľky 10 bodov pred druhou Barcelonou a tretím Realom, no má ešte k tomu jeden zápas k dobru. K výhre nad Cadizom (4-2) prispel dvomi gólmi aj skvelý Luis Suarez, ktorý v predošlých sezónach hájil farby konkurenčných Kataláncov. 

Tridsaťštyriročný Suarez po letnom príchode z Barcelony rýchlo zapadol do tímu, v drese Atletica zaznamenal v troch predošlých kolách päť gólov. Jeho prvý do siete Cadizu z 28. minúty bol výstavný. Z priameho kopu z 20 metrov zakrútil loptu ponad múr presne k pravej žrdi, domáci brankár sa za ňou načahoval márne. 

"Pred stretnutím som Luisovi povedal, že je fantastický hráč, ale neviem si v pamäti vybaviť nejaký jeho gól z priameho kopu. Povedal mi, že v Barcelone to mal ťažké a po boku Messiho sa nedostával často k ich realizácii. A potom proti Cadizu predviedol tento kúsok. Musel som sa pousmiať, keď sa lopta zatrepotala v sieti," pochválil Suareza kouč Atletica.