Main Content

Koeman spomenul Mbappeho či Neymara. Pre Messiho chce nižší trest

štvrtok, 21. január 2021 05:13 | Autor: TASR

Ronald Koeman
Ronald Koeman | zdroj: TASR

Barcelona 20. septembra (TASR) - Tréner futbalistov FC Barcelona Ronald Koeman dúfa, že sa klubu podarí znížiť dvojzápasový trest pre Lionela Messiho za vylúčenie v nedeľnom finále španielskeho Superpohára. Argentínčan videl červenú kartu za úder otvorenou dlaňou do zadnej časti hlavy Asiera Villalibru z Athletica Bilbao.

Katalánci v nedeľňajšom finále v Seville prehrali s Baskami 2:3 po predĺžení. V závere extračasu si Messi neudržal nervy na uzde, za nešportové správanie dostal dodatočný trest na dva zápasy. "Klub ma informoval, že nesúhlasí s dĺžkou suspendácie a už podnikol kroky na jej zmiernenie. Ak sa to nepodarí, odohráme dva zápasy bez Lea," citovala Koemana agentúra AFP.

Zvyčajne pokojný Messi vyvolal svojím skratom ďalšie špekulácie o jeho spokojnosti v klube, s ktorým má platnú zmluvu do konca tejto sezóny. Záujem o jeho služby opäť prejavil Paríž St. Germain, športový riaditeľ Francúzov Leonardo potvrdil, že je na ich zozname.

"Ak by ste sa ma opýtali, či mám záujem o Neymara alebo Mbappeho, tiež poviem áno. Neviem, čo nám prinesie budúcnosť, ale vždy sa musíme snažiť o čo najlepší tím," reagoval Koeman na Leonardove vyjadrenie.