Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (26.12.)

pondelok, 26. december 2011 13:36 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (26.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (26.12.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk, foto SITA

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Vedenie mužstva z Etihad Stadium je spokojné so službami trénera Roberta Manciniho a plánuje mu ponúknuť novú zmluvu. Podľa Daily Mirror Mancini už súhlasil s novými podmienkami a od sezóny 2012/2013 by mal ročne až do konca sezóny 2015/2016 zarábať 5 miliónov libier. Stal by sa tak najlepšie plateným trénerom v Anglicku.

MANCHESTER CITY:
Reprezentant Čiernej Hory Stefan Savic nedostáva v drese Citizens zatiaľ dostatok herných príležitostí a preto ho klub plánuje poslať na polročné hosťovanie. Najpravdepodobnejšie vyzerá jeho najbližšie pôsobenie v Sportingu Lisabon.

ARSENAL: Cesc Fabregas, ktorý sa po odchode z Emirates Stadium okamžite pridal k oporám Barcelony priznal, že v prípade jeho  odchodu z Nou Campu by túžil práve po návrate do tímu Arséneho Wengera. ,,Keby som mal opustiť Barcelonu vrátil by som sa do Arsenal – veľmi by som si to prial.“

LIVERPOOL:
Krajný obranca The Reds José Enrique dúfa, že si jeho skvelé výkony v Premier League konečne všimne aj tréner španielskej reprezentácie Vincente del Bosque. ,,Myslím si, že si zaslúžim príležitosť v reprezentácií,” povedal pre denník Marca. 

TOTTENHAM:
Giovani dos Santos  sa nedokázal napriek vysokým očakávaniam fanúšikov dostatočne presadiť v tíme Spurs a pravdepodobne ho čaká odchod do rodného Mexika. 22-ročný Santos odohral v tejto sezóne 9 stretnutí, v ktorých strelil ako útočník len jeden gól.