Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (25.12.)

nedeľa, 25. december 2011 19:06 | Autor: Martin Gregor

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (25.12.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (25.12.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk, foto SITA

Zimné prestupové obdobie sa blíži a s nim aj spojené prestupové šialenstvo v elitných európskych ligách. Prinášame vám dnešný diel noviniek zo sveta futbalu, ktorý dopĺňame o veľmi žiadané a populárne prestupové špekulácie.



Villa po operácií

Fanúšikovia Barcelony a španielskej reprezentácie upenlivo sledujú nové informácie o stave zranenia Davida Villu, ktorý si zlomil nohu na minulotýždňových MS klubov.  Najlepší strelec Španielov sa podrobil pred 5 dňami operácií a dnes ho prepustili z nemocnice. Podľa najnovších odhadov lekárov by sa mohol Villa vrátiť k tréningu skôr ako o pol roka, no možnosť jeho štartu na budúcoročných Euro 2012 je zatiaľ nepravdepodobný.

Nahradí Villu Raul?

V španielskej reprezentácií sa možno chystá senzačný comeback. Zraneného Davida Villu by mohol na majstrovstvách Európy nahradiť legendárny Raúl, ktorý sa prezentuje túto sezónu v Schalke vo fantastickej forme. 34-ročný Raúl sa objavil v drese Španielska naposledy v roku 2006. ,,Je obdivuhodné, čo momentálne predvádza. Téma reprezentácie u neho ešte nie je uzavretá,” vyhlásil tréner majstrov sveta a Európy Del Bosque, čím len potvrdil tieto dohady.

Klose našiel svoj klub

Už pomaly legendárny nemecký útočník Miroslav Klose si pochvaľuje svoje pôsobenie v Laziu Rím. 30-ročný útočník prestúpil do Lazia cez leto z Bayernu, v ktorom sa mu v minulej sezóne príliš nedarilo. ,,Som v Ríme veľmi šťastný. Lazio je klub, ktorý som hľadal,” vyhlásil Klose, ktorý v tejto sezóne strelil už 10 gólov, z toho 9 ligových.

Huntelaar je verný Schalke

Klaas-Jan-Huntelaar je v poslednom období „obeťou” neustálych špekulácií bulvárnych médií v súvislosti s jeho prestupom. Vďačí za to výbornej forme, ktorou sa v tejto sezóne v Bundeslige prezentuje. Holandský ostrostrelec si však špekulácie médií príliš nevšíma a plne sa sústredí na svoje pôsobenie v Schalke. Vyjadril sa aj k údajnému záujmu Manchestru United. ,,O záujme United ja osobne nič neviem. Nebudem nad ničim špekulovať. Sústredím sa výhradne na Schalke.”

Messi športovcom roku

Lionel Messi sa stal podľa francúzskeho denníku L’Epique športovcom roku. Získal dokonca viac hlasov ako druhý Novak Djokovič, či tretí Sebastian Vettel z F1.