Main Content

Dybala rozpútal diskusiu o jeho budúcnosti: Je lepšie povedať pravdu!

utorok, 15. december 2020 16:23 | Autor: TASR

Paulo Dybala
Paulo Dybala | zdroj: TASR

Turín 15. decembra (TASR) - Argentínsky futbalista Paulo Dybala má na stole ponuku z Juventusu Turín na predĺženie kontraktu a klub čaká na jeho odpoveď. Vyhlásil to prezident úradujúceho šampióna Serie A Andrea Agnelli.

Reagoval tak na hráčove slová po nedeľňajšom úspešnom zápase na pôde FC Janov (3:1). Dybala v ňom prerušil gólové suchoty, ktoré v jeho prípade trvali od 4. júla. Po zápase Dybala vyhlásil, že rokovania s klubom neprebiehajú podľa predstáv.

"Je pre mňa sklamaním počúvať v súvislosti s mojím menom rôzne finančné sumy, pretože môj agent bol v Turíne dlho a klub ho nikdy nezavolal k rokovaniam. Je lepšie túto pravdu povedať, pretože aj pri všetkej láske, ktorú k Juventusu mám, sa môže postoj fanúšikov obrátiť proti mne."

Agnelliho Dybalove slová nerozladili, berie ich ako súčasť rokovaní. "Počul som toto stanovisko, je to súčasť mojej práce. Viem, že dostal ponuku, ktorá z neho urobí jedného z 20 najlepšie platených futbalistov v Európe. Očakávame jeho odpoveď, no tá najdôležitejšia prišla na ihrisku. Paulo prežíval ťažšie časy, keď sa nakazil koronavírusom. Je dobré, že opäť skóroval," povedal prezident Juventusu podľa servera goal.com.

Paulo Dybala prišiel do Juventusu Turín v roku 2015 z Palerma. Juventusu patrí po 11. kole až 4. priečka so štvorbodovým mankom na vedúce AC Miláno.