Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (23.12.)

piatok, 23. december 2011 11:03 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (23.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (23.12.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk, foto SITA

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL & CHELSEA: Brazílsky záložník Realu Madrid Kaká údajne vyhlásil, že zvažuje svoje ďalšie pôsobenie v Bielom Balete. Táto informácia, ktorú priniesol Talk Sport vyvolala rozruch v Chelsea a Arsenale. Oba kluby totiž už dlhšie avizujú, že by ho radi videli vo svojom kádri.

TOTTENHAM: Harry Redknapp sa bude musieť do konca roka zaobísť bez ofenzívnej opory Rafaela van der Vaarta. Záložník Spurs sa zranil vo včerajšom zápase proti Chelsea, v ktorom musel striedať už po polčase. Redknapp očakáva, že zranenie stehenného svalu vyradí z hry skúseného holandského reprezentanta minimálne v najbližších troch zápasoch.

STOKE: Útočník Stoke Peter Crouch bude musieť nakúpiť vianočné darčeky  nanovo. Jeho byt totiž včera vykradli zlodeji, ktorý si údajne so sebou zobrali cennosti v hodnote okolo 100 tisíc libier a nezabudli so sebou zobrať ani Crouchove vianočné darčeky.

SUNDERLAND: Bobby Zamora by mohol počas zimy prestúpiť do Sunderlandu, ktorý je podľa Daily Mirror pripravený ponúknuť Fulhamu za tohto 30 ročného útočníka 8 miliónov libier. Zamora strelil v doterajšej sezóne 5 gólov v 24 zápasoch a pridal k tomu aj 6 gólových prihrávok.

LIVERPOOL:
Keďže Luis Suaréz bude chýbať v novom roku The Reds až osem stretnutí (pre dištanc, ktorý dostal od FA za rasistické urážky na adresu Patrice Evru) vedenie Liverpoolu zvažuje angažovanie ďalšieho kvalitného útočníka. Podľa portálu caughtoffside majú veľký záujem o nemeckého reprezentanta Lukasa Podolskeho, ktorý chce počas zimy opustiť mužstvo 1.FC Kolín. 

ZOSTAVA KOLA: Známy britský futbalový portal goal.com zverejnil na svojom webe ideálnu jedenástku 17. kola Premier League, ktorú tvoria predovšetkým hráči Manchestru United a Chelsea: Al Habsi (Wigan) - Ferreira (Chelsea), King (Tottenham), Terry (Chelsea), Cole (Chelsea) - Valencia (Man United), Scharner (Wigan), Sessegnon (Sunderland), Nani (Man United) - Aguero (Man City), Sturridge (Chelsea).