Main Content

Reakcie médií: Slováci dostali ďalšiu lekciu!

štvrtok, 19. november 2020 12:15 | Autor: TASR

Reakcie médií po zápase ČR - Slovensko
Reakcie médií po zápase ČR - Slovensko | zdroj: TASR

Bratislava 19. novembra (TASR) - Ohlasy zahraničných médií na stredajšie víťazstvo futbalistov Česka nad Slovenskom 2:0 v Lige národov:

sport.cz: "Česká eufória z výhry a postupu medzi elitu! Slováci dostali ďalšiu lekciu a zostupujú o divíziu nižšie."

iDnes.cz: "Česi zvládli posledný zápas roka proti Slovensku a postúpili do najvyššej divízie. V Plzni vyhrali štvrté federálne derby za sebou. Slováci od začiatku bránili značne nedôsledne a iba vďaka Rodákovi, brankárovi z Fulhamu, nebolo po dvadsiatich minútach po zápase."

eurofotbal.cz: "Je to vlastne svojím spôsobom ironické. Slováci budú pri žrebe nasledujúcich kvalifikačných skupín v druhom výkonnostnom koši, kým na český výber zostane až ten tretí. Napriek tomu to sú Česi, ktorí z Ligy B postupujú hore, zatiaľ čo Slováci putujú nižšie, do spoločnosti Luxemburska, Azerbajdžanu či Litvy."

iSport.cz: "Druhé čisté konto, k tomu postup do elitnej skupiny v Lige národov! Českí futbalisti v Plzni nadviazali na výkon proti Izraelu a na domácom trávniku skolili aj Slovensko."

denik.cz: "Futbalisti zasa preľstili Slovákov. V budúcom ročníku Ligy národov ich čakajú veľké zápasy. Český mančaft si zaistil víťazstvo údermi z pravej strany. Na nej hral perfektne Vladimír Coufal, ktorý chystal spoluhráčom sľubné pozície."

Reuters: "Česi zdolali susedov zo Slovenska 2:0 a vyfúkli Škótom postup do najvyššej divízie Ligy národov."