Main Content

Zvláštny týždeň Zvereva: Expartnerka ho obvinila z násilia, medzitým sa stal otcom

piatok, 30. október 2020 06:27 | Autor: TASR

Alexander Zverev
Alexander Zverev | zdroj: TASR

Paríž 29. októbra (TASR) - Nemecký tenista Alexander Zverev čelí obvineniu z partnerského násilia. O údajnom fyzickom ataku informovala jedna z jeho expriateliek Oľga Šaripovová.

Francúzsky športový portál sports.fr uverejnil, že k útoku, ktorého sa mal dopustiť súčasný siedmy hráč sveta, malo dôjsť v auguste 2019 v New Yorku počas turnaja US Open. Cituje Šaripovovej opis hádky z hotelovej izby. "Snažil sa ma umlčať vankúšom, búchal mi hlavu o stenu a krútil mi ruky. V tej chvíli som naozaj mala strach o život," uviedla Ruska, ktorej sa podľa vlastných slov podarilo, hoci naboso, utiecť z izby.

Pre ruské médiá povedala, že násilný bývalý partner, ktorého na sociálnej sieti najskôr nekonkretizovala, je Zverev. Dodala, že z jeho strany nešlo o jediný prípad partnerského násilia počas ich vzťahu.

Nemecký tenista sa však medzitým ako sa medializovali tieto nepríjemné správy stal otcom. O novine informoval vo štvrtok večer prostredníctvom sociálnej siete Instagram. Potomka má s bývalou partnerkou Brendou Pateovou.

"Uplynulé dni boli náročné, som otec vo veku 23 rokov. Nesmierne sa však radujem, že mám dieťa. Aj keď ja a Brenda už nie sme spolu, máme dobré vzťahy a k mojim povinnostiam pristúpim zodpovedne. Budeme sa starostlivo venovať tomuto malému človiečikovi. Viac už verejne nechcem hovoriť, s Brendou sa zaobídeme bez médií," napísal Zverev.