Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu 21.12.)

streda, 21. december 2011 18:08 | Autor: Martin Gregor

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu 21.12.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu 21.12.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk, foto SITA

Zimné prestupové obdobie sa blíži a s nim aj spojené prestupové šialenstvo v elitných európskych ligách. Prinášame vám dnešný diel noviniek zo sveta futbalu, ktorý dopĺňame o veľmi žiadané a populárne prestupové špekulácie.

Španieli stále prvý, Slovensko na 40 mieste
FIFA zverejnila aktuálne poradie najlepších reprezentačných tímov na svete. Na prvej priečke je podľa očakávaní reprezentácie Španielska, ktorú prenasledujú z ďalších pozícií Holanďania, Nemci, Uruguaj, Anglicko, Brazília, Portugalsko, Chorvátsko, Taliansko a elitnú desiatku uzatvára Argentína. Slovenská reprezentácia sa prepadla na 40 priečku.

Freiburg sa zbavuje hráčov

Bundesligový klub SC Freiburg sa rozlúčil s Yacine Abdessadkim, s ktorým rozviazal zmluvu pre za hráčovo údajne nevhodné chovanie. Klub sa plánuje počas zimy rozlúčiť z rôznych dôvodov aj s Manuelom Salzom, Yanom Kishom, Heikom Butscherom, Maximilianom Nicuem či Felixom Bastiansom.

Augsburg hľadá trénera

Súčasný lodivod Augsburgu Andreas Retting sa rozhodol nepredĺžiť s klubom zmluvu, ktorá mu končí koncom roka 2011. Vedenie tímu sa tak bude musieť rýchlo pozberať po jeho náhradníkovi, keďže Bundesliga pokračuje už 12. januára.

Cahill na lane Chelsea

André Villas Boas dnes potvrdil špekulácie britských médií, podľa ktorých má Chelsea záujem o anglického obrancu Boltonu Garyho Cahilla. Vedenie The Blues si už údajne pripravilo  7 miliónov libier na jeho kúpu.

Machačkala bude mať slávneho trénera

Podľa najnovších správ futbalových médií sa má stať novým kormidelníkom miliardárskeho ruského tímu Anži Machačkala Guus Hiddink. Známy holandský tréner sa už vraj s Machačkalou dohodol na všetkých podmienkach novej zmluvy.

Aršavin sa pôjde rozohrať pred Eurom asi do Petrohradu

Prestup opory ruskej reprezentácie Andreja Aršavina do Petrohradu je údajne na spadnutie. Arséne Wenger je totiž pripravený Aršavina predať mužstvu, ktoré zaňho ponúkne najväčší balík peňazí. Petrohrad už potvrdil svoj záujem.