Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (21.12.)

streda, 21. december 2011 14:25 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (21.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (21.12.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk, foto SITA

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Obvinenia Patrica Evru na adresu Lusia Suaréza za rasistické urážky na jeho adresu sa preukázali ako pravdivé a tak sa vedenie anglickej futbalovej federácie FA rozhodlo udeliť uruguajskému útočníkovi až 8 zápasový dištanc. Suaréz má možnosť odvolať sa voči verdiktu FA do 14 dní a do tej doby trest v platnosť nevstúpi. To znamená, že dnes bude môcť za The Reds nastúpiť v stretnutí proti Wiganu.

ARSENAL
: Dni Andreja Aršavina na Emirates Stadium sa zdá sa blížia ku koncu. Arséne Wenger totiž potvrdil, že je pripravený ruského cára predať a príjme najvyššiu ponuku na trhu. Momentálne vyzerá najreálnejšie jeho návrat do Petrohradu, teda do mužstva, z ktorého prišiel v roku 2009 za 16,5 milióna eur. Záujem Petrohradu potvrdil aj šéf hlavného klubového sponzora Gazpromu Alexej Miller.

QUEENS PARK RANGERS:
Nováčikovi Premier League by sa mohlo počas zimy podariť zrealizovať zaujímavý transfer. Podľa Daily Mirror rokujú o príchode Darrena Benta z Aston Villy.

MANCHESTER CITY:
Podľa portálu talkSPORT je vedenie Citizens ochotné zaplatiť za mladú hviezdu Lille Edena Hazarda 30 miliónov libier.  Len 20-ročný belgický ofenzívny stredopoliar bol už počas leta jedným z najhorúcejších artiklov na prestupovom trhu no Lille ho nechcelo predať za žiadnu cenu. Bude preto zaujímavé sledovať ako sa k ponukám veľkoklubov postaví Lille počas zimy.

BOLTON:
Gary Cahill chce opustiť mužstvo Boltonu, aby bol počas jarnej časti Premier League viac na očiach trénerovi Albionu Fábiovi Capellovi. Podľa informácií Daily Mirror by Cahill mohol zamieriť do Chelsea, ktorá má zaňho pripravených 7 miliónov libier.

CHELSEA:
Problematický stred poľa The Blues by mohol vyriešiť mladučký anglický reprezentant Jack Rodwell. Viac informácií nájdete v našom článku tu.