Main Content

Reakcie zahraničných médií na prehru Slovenska so Škótskom

pondelok, 12. október 2020 11:00 | Autor: TASR

Marek Hamšík
Marek Hamšík | zdroj: TASR

Bratislava 12. októbra (TASR) - Ohlasy médií na nedeľné víťazstvo Škótska 1:0 nad Slovenskom v 3. kole Ligy národov 2020/2021:

bbc.com: "Škótsko natiahlo sériu na sedem zápasov bez prehry vďaka druhému reprezentačnému gólu Lyndona Dykesa v súboji Ligy národov so Slovenskom. Na prázdnom Hampden Parku a v zápase s minimom šancí rozhodol útočník Queens Park Rangers v druhom polčase a výber kouča Steva Clarka vedie skupinu B2. Škótsko naposledy prehralo pred 12 mesiacmi v Rusku, odvtedy päťkrát zvíťazilo a dvakrát remizovalo."

stnews.tv: "Rozhodla strela Lyndona Dykesa. V play off proti Izraelu malo Škótsko problém s vytváraním si šancí, rovnako to bolo aj v prvom polčase so Slovákmi. V druhom polčase sa to ale zlepšilo."

heraldscotland.com: "Opäť gólový Dykes, ktorý dorazil strelu v druhom polčase a zabezpečil výhru nad Slovenskom a prvé miesto Škótska v skupine Ligy národov."

scotsman.com: "Škótsko - Slovensko 1:0. Sedem zápasov bez prehry. Bol to hrozný zápas, ale našli sme spôsob uspieť v nezvyčajnej ére. V týchto pamätných časoch pod trénerom Stevom Clarkom sme neprehrali už rok a vedieme skupinu Ligy národov."

dailyrecord.co.uk: "Dykes opäť skóroval a Škótsko sa môže stále usmievať."

www.idnes.cz: "Slováci v 'českej' skupine prehrali v Škótsku 0:1. Škótsko predĺžilo sériu bez porážky na sedem zápasov, jediný zásah proti Slovensku obstaral zblízka v 54. minúte osamotený Lyndon Dykes. O prvé miesto si ostrovný tím zahrá v stredu s českou reprezentáciou, ktorá stráca bod."