Main Content

Zostava Slovenska sa rozpadá! Škriniar proti Írom nenastúpi

štvrtok, 8. október 2020 05:17 | Autor: Martin Gregor

Milan Škriniar
Milan Škriniar | zdroj: TASR

Dúbravka, Hancko či Lobotka žiaľ nie sú jedinými hráčmi, s ktorých službami nemôže počítať tréner slovenskej reprezentácie Pavel Hapal v zápase roka proti Írsku. V dueli, ktorý rozhodne o tom, či naša šanca na postup na Euro bude stále žiť, nám bude podľa všetkého chýbať aj základný pilier našej reprezentácie Milan Škriniar.

Túto informáciu síce ešte oficiálne naša kabína nepotvrdila, no zdá sa, že je nádej na štart Škriniara v zápase neexistuje. Slovenskému stopérovi bol totiž podľa talianskych médií diagnostikovaný koronavírus. Informoval o tom okrem iných aj renomovaný novinár Fabrizio Romano.

 

 

Ako uviedol portál sport.sk, že jeden z testov hráčov Slovenska bol otázny, už včera poobede informoval aj Pavel Hapal, no neuviedol, že ide o Škriniara: "Nebudem hovoriť meno, čakáme na výsledok jedného nejednoznačného testu. Uvidíme večer. V príprave však nemáme žiadne zmeny, čaká nás riadny oficiálny predzápasový tréning."

Kým vedenie reprezentácie túto informáciu nepotvrdí, pochopiteľne existuje nádej, že talianske média mohli mať zlé informácie. Príliš by sme sa však na to nespoliehali.