Main Content

VIDEO: Barcelona stratila prvé body, Real Madrid stopercentný

pondelok, 5. október 2020 05:00 | Autor: TASR

Vinicius Junior
Vinicius Junior | zdroj: TASR

Madrid 4. októbra (TASR) - Futbalisti FC Barcelona remizovali v nedeľnom domácom zápase 5. kola španielskej La Ligy s FC Sevilla 1:1. Zverenci trénera Ronalda Koemana prvýkrát v tejto sezóne nebodovali naplno.

Do vedenia išli ako prví hostia, keď v 8. minúte skóroval Luuk de Jong. Ich radosť však trvala iba dve minúty, o vyrovnanie sa postaral Philippe Coutinho.

Hráči Realu Madrid na ihrisku Levante 2:0 a v tejto sezóne ešte neprehrali.

Hostia sa ujali vedenia už v 16. minúte, keď sa presadil Junior Vinicius, konečný výsledok stanovil v piatej minúte nadstaveného času zápasu Karim Benzema. "Biely balet" je s 10 bodmi na čele ligovej tabuľky o bod pred Betisom Sevilla, navyše majú duel k dobru.

Osasuna zdolala Celtu Vigo 2:0. O oba góly domácich sa postarali argentínski legionári, v 24. minúte otvoril skóre tvrdou strelou spoza šestnástky Facundo Roncaglia, štvrťhodinu pred koncom spečatil skóre hlavičkou Jonathan Calleri. Osasuna sa po dvoch prehrách radovala z plného bodového zisku a so šiestimi bodmi jej patrí priebežné deviate miesto v tabuľke, Celta je s piatimi bodmi trinásta.

Deportivo Alaves dosiahlo prvé víťazstvo v tejto sezóne, keď zdolalo Athletic Bilbao 1:0. Jediný gól zápasu strelil v 74. minúte Rodrigo Ely.

La Liga - 5. kolo:

FC Barcelona - FC Sevilla 1:1 (1:1)
Góly: 10. Coutinho - 8. De Jong

Cadiz - Granada 1:1 (0:1)
Góly: 48. Alejo - 27. Sanchez

Levante - Real Madrid 0:2 (0:1)
Góly: 16. Junior Vinicius, 90.+5 Benezema

Deportivo Alaves - Athletic Bilbao 1:0 (0:0)
Gól: 74. Ely, ČK: 86. Duarte (Alaves) po druhej ŽK

CA Osasuna Pamplona - Celta Vigo 2:0 (1:0)
Góly: 24. Roncaglia, 76. Calleri