Main Content

Prestupové novinky (18.9.): Bale, Modrić, Suarez, Coman, Sarr či Alli

piatok, 18. september 2020 09:27 | Autor: Martin Gregor

Luka Modrič
Luka Modrič | zdroj: TASR

Leto prináša množstvo zaujímavých prestupových špekulácii a hoci kluby negatívne ovplyvnili ekonomické dopady pandémie koronavírusu, očakáva sa, že niekoľko zaujímavých prestupov sa určite ešte udeje. 

Bale jednou nohou v Tottenhame. A čo Modrič?

Ako informoval Sky Sports, GarethBale by mal už v najbližších hodinách spečatiť svoj návrat do Premier League na sever Londýna do Tottenhamu Hotspur. Waleský útočník už absolvoval lekársku prehliadku u doktorov Spurs, po ktorej by malo nasledovať uzavretie dohody o jeho hosťovaní. Okrem Balea by mal v Tottenhame pôsobiť v tejto sezóne aj jeho spoluhráč z tímu Pusiniek Sergio Regulion. Bývalý tréner “kohútov” Harry Redknapp skonštatoval, že Tottenham by sa mal pokúsiť priviesť naspäť aj ďalšieho bývalého hráča, ktorý teraz pôsobí na Stamford Bridge, Chorváta Luku Modrica.

Gareth Bale
Gareth Bale | zdroj: TASR

Suarez ku konkurencii Barcelony?

Budúcnosť Luisa Suareza v Barcelone je stále nejasaná a to napriek tomu, že zrejme stroskotal jeho avizovaný odchod do Juventusu Turín. Novinár Fabrzio Romano “tweetol”, že o uruguajského kanoniera má záujem konkurenčné Atletico Madrid na čele s trénerom Los Colchoneros Diegom Simeonem. Podľa Romana by takáto dohoda medzi Atleticom Madrid a Barcelonou nebola jednoduchá, no zároveň nie je ani nemožná. Romano taktiež doplnil, že pokiaľ ide o Suareza a Juventus Turín, tak primárnym cieľom Starej dámy je teraz Edin Džeko, ku ktorého zisku sú podľa informácii portálu Goal.com už veľmi blízko.

Luis Suarez
Luis Suarez | zdroj: TASR

Kto príde na Old Trafford namiesto Sancha?

Mancheter United a Liverpool FC sa podľa The Independent zaujímajú o služby Ismailu Sarra z Watfordu. Horúca stopa vedie najmä na Old Trafford, kde hľadajú alternatívu za Jadona Sancha, ktorého sa nepodarilo vedeniu Červených Diablov získať z Borussie Dortmund. Ďalšími adeptmi na túto pozíciu sú podľa ESPN Ivan Perisic, ktorý odišiel z Bayernu naspäť do Interu, krídelník Kignsley Coman z Bayernu a hviezda Juventusu Douglas Costa.

Ivan Perišič
Ivan Perišič | zdroj: TASR

Rýchle správy

Hviezda Tottenhamu Dele Alli je vraj podľa zdrojov Daily Mail v centre pozornosti Patížu St. Germian a Interu Miláno.

Dele Alli
Dele Alli | zdroj: TASR

Tottenham sa podľa The Guardian už nezaujíma o služby Dannyho Ingsa zo Southamptonu. Podľa zdrojov tohto média zaňho nikdy nebola urobená žiadna oficiálna ponuka, pretože Souhampton dal jasne najavo, že nie je na predaj.

Arkadiusz Milik je veľmi blízko príchodu do AS Rím. Fabrizio Romano tvrdí, že poľský útočník sa už dohodol s Vlkmi na podmienkach zmluvy.

Arkadiusz Milik
Arkadiusz Milik | zdroj: TASR

PSG sa vzdal úsilia o podpis Dannyho Rosea z Tottenhamu. Hlavnými záujemcami o jeho služby sú podľa Le10Sport West Ham United a Aston Villa.

Juventus Turín potvrdil, že budúcim pôsobiskom Gonzala Higuaína bude klub MLS Inter Miami.