Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (18.12.)

nedeľa, 18. december 2011 14:06 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (18.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (18.12.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk, foto SITA

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Správou dňa z Britských Ostrovov sú špekulácie o možnom príchode záložníka Realu Madrid Mesuta Ozila do Liverpoolu. 23-ročný nemecký reprezentant je pevnou súčasťou tímu Josého Mourinha a preto je veľmi nereálne, že by ho Real napokon uvoľnil. Trhová cena ofenzívneho stredopoliara sa odhaduje na 30 až 35 miliónov libier.

LIVERPOOL
: Steven Gerrard by sa mohol čoskoro vrátiť na súpisku The Reds. Ostroslovedovaná legenda tohto klubu by sa mala v pondelok po dlhšom čase opäť objaviť na tímovom tréningu. Gerrard by mohol podľa odhadov tímových lekárov nastúpiť najbližšie v dueli tretieho kola FA Cupu proti treťoligovemu Oldhamu.

CHELSEA:
Podľa Sunday Mirror sa mladá brazílska hviezda Neymar opäť objavil v hľadáčiku londýnskej Chelsea. O 19-ročný supertalent zo Santosu sa zaujíma aj Real Madrid. Samotný hráč však zatiaľ netúži po príchode do Európy a predať ho nechce ani Santos.

LIVERPOOL
: Kenny Dalgish by rád videl na súpiske svojho tímu mená Kevina Strootmana a Georginia Wijnalduma. Ide o dve opory PSV Eindhoven, za ktoréh požaduje holandský klub 22 miliónov libier.

MANCHESTER CITY:
Podľa obrancu Manchestru City Micaha Richardsa je hlavným favoritom na titul v Premier League ich mestský rival Manchester United.

NEWCASTLE:
Newcastle sa chce posilniť v útoku a tak plánuje ponuku pre Crystal Palace, z ktorého by chceli získať Wilfrieda Zahu. Zaha je 19-ročný rodák z Pobrežia Slonoviny, ktorý získal anglické občianstvo a nedávno si odkrútil premiéru v anglickej reprezentácií do 19 rokov. Podľa Daily Mail je vedenie Newcastle pripravené za Zahu zaplatiť až 10 miliónov libier.