Main Content

Prestupové novinky (29.8.): Kante, Messi, Immobile, Depay či Tagliafico

sobota, 29. august 2020 10:37 | Autor: Martin Gregor

N'Golo Kanté
N'Golo Kanté | zdroj: TASR

Leto prináša množstvo zaujímavých prestupových špekulácii a hoci kluby negatívne ovplyvnili ekonomické dopady pandémie koronavírusu, očakáva sa, že niekoľko zaujímavých prestupov sa určite ešte udeje. 

Nové informácie o Messim

V priebehu posledných 24 hodín sa objavilo v súvislosti s futbalovou budúcnosťou Lionela Messiho množstvo nových informácii a začína byť pomerne veľký problém zorientovať sa v nich. Rozhodli sme sa, že ich všetky zosumarizujeme v tomto jednom článku.

Lionel Messi
Lionel Messi | zdroj: TASR

Kante na lane Interu Miláno

Po pár dňoch sa opäť špekuluje o futbalovej budúcnosti N’Gola Kantého. Podľa informácii Gazeetta dello Sport je horúcim kandidátom na jeho získanie Inter Miláno. Nerazzurri za francúzskeho majstra sveta ponúkajú 50 miliónov eur. Ak sa však Interu nepodarí presvedčiť Chelsea k jeho predaju, ako možné alternatívy majú vyhliadnutých Thomasa Parteyho z Atletica Madrid, respektíve Tanguya Ndombeleho z Tottnehamu.

Ngolo Kante
Ngolo Kante | zdroj: TASR

Depay a Immobile do Barcelony?

Memphis Depay z Olympique Lyon je podľa Goal.com spájaný s Barcelonou. Vedenie klubu mu odkazuje, že ak by prejavil záujem o príchod na Camp Nou, dvere má otvorené. Španielsky SPORT zas informoval, že Barcelona sa zaujíma o najlepšieho strelca Serie A Cira Immobileho. 30-ročný kanonier by mal byť vhodnou náhradou za Luisa Suareza, s ktorým sa už údajne nepočíta.

Ciro Immobile
Ciro Immobile | zdroj: TASR

Rýchle správy

Leicester City sa podľa Sky Sports zaujíma o služby Robina Gosensa z Atalanty a Nicolasa Tagliafica z Ajaxu Amsterdam. Na podpis jedného z tejto dvojice má mať vyčlenených 40 miliónov libier.

Po predpokladanom odchode Kaia Havertza do Chelsea FC, ktorý by mal byť realizovaný v najbližších dňoch, si vyhliadol Bayer Leverkusen dvojicu hráčov. Má ísť o českého útočníka Patrika Schicka z AS Rím a krídelníka Jermieho Bogu zo Sassuola.