Main Content

Veľká výmena medzi Realom Madrid a Juventusom?

pondelok, 10. august 2020 08:36 | Autor: Martin Gregor

Real Madrid, Juventus Turín
Real Madrid, Juventus Turín | zdroj: S7 koláž

Prezident Realu Madrid Florentino Peréz dal po konci sezóny La Ligy jednoznačne najavo, že Biely Balet nebude počas tohto leta investovať veľké peniaze do nových posíl. Napriek tomu by však mohol na trhu uloviť jednu veľkú hviezdu.

Informoval o tom portál Sport Mediaset, ktorý tvrdí, že Real Madrid by veľmi rád priviedol na Santiago Bernabeu hviezdu Juventusu Turín Paula Dybalu. Trhová hodnota argentínskej hviezdy sa pritom odhaduje na vyše 100 miliónov eur.

Paulo Dybala
Paulo Dybala | zdroj: TASR

Aby Real mohol takýto obchod uzavrieť a neohrozil finančné zdravie klubu, ktoré je v ohrození po vypuknutí pandémie koronavírusu, bude musieť za Dybalu ponúknuť nejakých hráčov na výmenu. Údajne by malo ísť o Toniho Kroosa alebo Isca, ktorých príchodom do Juventusu by sa prestupová čiastka za Dybalu výrazne znížila.

Hoci táto špekulácia znie zaujímavo a Kroos si Iscom by si určite vedeli nájsť miesto v zostave nového trénera Starej dámy Andreu Pirla, s najväčšou pravdepodobnosťou k takejto dohodne nedôjde. Pirlo totiž dal jednoznačne najavo, že Dybala je neodmysliteľnou súčasťou jeho predstáv o budovaní kádra talianskeho šampióna pre budúci ročník.