Main Content

Prestup Sancha: Deadline a prístup na WhatsApp Manchestru United!

nedeľa, 9. august 2020 10:45 | Autor: Martin Gregor

Jadon Sancho, Borussia Dortmund, Manchester United
Jadon Sancho, Borussia Dortmund, Manchester United | zdroj: TASR

Správy týkajúce sa možného prestupu Jadona Sancha sa naďalej rôznia. Kým vedenie Dortmundu na čele s Hansom-Joachimom Watzkem poprelo, že by s Manchestrom United viedlo akékoľvek rokovania, média sa predbiehajú s informáciami o tom, že cely transfer je na spadnutie.

Najnovšie nemecký Bild informoval, že Dortmund dal Manchestru United konečný termín, dokedy musí za Sancha zaplatiť 120 miliónov eur, inak celá dohoda padne (možnosťou je postupne splácanie tejto sumy). Týmto termínom má byť 10. August, čiže Red Devils majú čas len do zajtra, aby uzavreli so žlto-čiernymi konečnú dohodu.

Medzitým podcast The Transfer Window Podcast informoval, že Jadon Sancho údajne už dostal prístup do privátnej skupiny v aplikácii WhatsApp, skrz ktorú môže byť v kontakte s ostatnými hráčmi Manchesteru United.  

Expert na prestupové trhy Ian McFarry v rámci tohto podcastu taktiež skonštatoval, že je presvedčený, že tento dlhodobo avizovaný prestup sa napokon realizuje a Sancho sa po 3 rokoch vráti do Manchestru. Práve z neho totiž v roku 2017 prestupoval do Borussie ako 17-ročný mladík z Manchestru City.